Tu de ce crezi în Dumnezeu?

Viața parohiei Octombrie 29, 2014

În aceste zile am aflat cu bucurie de o frumoasă iniţiativa a unui sait ortodox drag mie, ortodoxiatinerilor.ro.

Eu de ce cred în Dumnezeu?, o întrebare pe care în mod sigur ne-am adresat-o cel puţin o dată în sufletul şi în mintea noastră. Am găsit oare şi răspunsul?!

În mod cert fiecare dintre noi are un argument al credinţei sale, o experienţă care i-a marcat existenţa şi implicit propriul crez spiritual. De ce să nu-l împărtăşim cu ceilalţi? Este îndemnul pe care tineri asemenea nouă ni-l adresează.

Iată argumentul lor:

De ceva vreme există mai mulți oameni care mărturisesc de ce sunt atei și de ce nu cred ei în Dumnezeu și în orice aspect al vieții spirituale. De asemenea există mai multe conturi de facebook sau site-uri care-i condamnă pe creștini.

Am considerat frumos, să dăm și noi mărturie de ce suntem creștini, și de ce credem în Dumnezeul nostru. Vă invit cu bucurie să răspundeți sincer, fără teorii, fără cuvinte mari, și din tot sufletul vostru, fără a părea altcineva decât sunteți, la întrebarea: „Tu de ce crezi în Dumnezeu?” Mărturia ta va fi publicată pe site-ul ortodoxiatinerilor.ro și va apărea într-un proiect surpriză, care sperăm, cu ajutorul Domnului să vi-l prezentăm cu câteva zile înainte de Crăciun.

Când vom pune mărturiile noastre toate laolaltă veți vedea cât de frumos se vor îmbina și vor forma o declarație de dragoste comună către Creatorul nostru, către Domnul nostru drag! Așteptăm mărturiile voastre pe adresa: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Mulțumim. (Claudiu Balan)

Tu de ce crezi în Dumnezeu?

Trimite răspunsul tău! Le va fi multora de folos…

Aici poţi citi mărturiile primite până acum.

 

Pr. Marius-Ionuţ Tabarcea